Etkin KonularEtkin Konular  Forum Üyelerini GösterKullanıcılar  Forumu AraArama  YardımYardım
  KayıtKayıt  GirişGiriş
Çeşme
 cesme.gen.tr Forum : Çeşme
Konu Konu: ÇŞME BLDİYESİ NEREDE NE YAPIYOR Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazar
Gönderi << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Gözde
Üye
Üye

Bağlantı: Dışarıda
Gönderilenler: 34
Tarih: 26 Haz 2010 Saat 21:57 | Kayıtlı IP Alıntı Gözde

oguz yazdı:

Cesme Dalyankoy"da cidden cok cirkin bir görüntü ve ciddi kirlilik söz konusu dogada. Kartondan yapilmis tuvaletler, cadirlar, hafriyat atiklari.

Cöpler deseniz heryerde ve o güzelim koy o insanlarin ister istemez cöplügü halini almis. Merak ediyorum oralar da elden gidince Cesme"yi ne ayakta tutacak. Güzelim tepeler, yamaclar insaat atiklari ve beton yigini olmus zaten.

Söylenecek o kadar cok sey var ki aslinda ama biliyorsunuzki hic bir söylediginiz dikkate alinmayacak ve yakin bir gelecekte daha da rezil bir hal alacak kalan güzel yerler de. Bu insanlara neden oy verilir anlayamiyorum. Ben dogasi ve cevresi güzel bir Cesme hayali kuruyorum ve bu ugurda calisacak insanlari belediyede görmek istiyorum. Umarim bir dahaki secimlerde farkli birileri bu konuya ciddi anlamda egilir ve bir program sunar önümüze, oy vermemiz icin bizi de ikna etmeyi basarir.

Yukarı dön Göster Gözde's Profil Diğer Mesajlarını Ara: Gözde

izmirli
Yönetim
Yönetim

Yer: Turkey
Gönderilenler: 254
Tarih: 02 Tem 2010 Saat 11:17 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

Sn Oguz bey,

inanin cok haklisiniz, ben de pasalimani ve çevresine gittim, inan aglayacak gibi oldum, iskeleleri sökmüsler ama bununla yetinmeyip , kiyida kum kalmayacak sekilde dozer, kepce ile kazimislar, bir doga katliami yapilmis, bunu ancak doga ve ulkesine deger vermeyen akilsiz insanlar yapar. Sn Belediye baskani gidip bir baksin yapanlardan hesap sorsun, aksi halde baskanlik ne yapar açiklasin.

El insaf, Allahin verdiklerini dahi koruyamiyoruz. kiyi katliami , oradaki hayvanlarin yuvalari çamurla dolmus. denize girmek için çamurdan geçmek zorundasiniz, düsünebiliyormusunuz, yengecler, ve diger su hayvanlari koruyan kalker kayalar artik yok. yerine çamur var.

Yunanin izmiri yakmasina benzer, vahim bir is. kim yaptiysa cezasiz kalmasin.

diyecek söz bulamiyorum

Düzenleyen izmirli 02 Tem 2010 Saat 11:29
Yukarı dön Göster izmirli's Profil Diğer Mesajlarını Ara: izmirli

MMEHMETT
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Yer: Türkiye
Gönderilenler: 748
Tarih: 05 Tem 2010 Saat 17:31 | Kayıtlı IP Alıntı MMEHMETT

merhaba beyler----her gördügünüzü yazin.amma her seyden
belediyesorumu degil.yetki alanlarinin disina ciktigi cok konu var.

Düzenleyen izmirli 16 Tem 2010 Saat 13:00
Yukarı dön Göster MMEHMETT's Profil Diğer Mesajlarını Ara: MMEHMETT

izmirli
Yönetim
Yönetim

Tarih: 16 Tem 2010 Saat 13:08 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

Peki kim sorumlu, resmen dogal yapiyi hancerlemislerdi. kim yaptiysa allah akil ve izan versin.

Biktik artik, hiç hak edecek bir is yapmadan sadece, gericilik ve taasup ile halki korkutup, bedavadan görevini yapmadan oy kazananlara.

hem izmir, hem cesme allaha emanet, hizmet ve yasam kalitesinde  geriye gidiyor, hala çesme izmir arasinda ulasim sorunu var, belediye havalani -cesme arasina otobus tahsis etse fena mi olur, sokaklarda basi bos kopekler hem insanlara hemde diger hayvanalara sadiriyorlar, araclarin altinda kalip eziliyorlar. belediye ne yapiyor, kulaklarina bir sey takmis, isi bitirmis.

yolda ezilen veya etarafa sürüler halinde saldiran köpeklerin de kulaklarinda ayni sey var ama çözüm olmuyor.

çalisan belediye diyince birsey anlamayanlar, gidip Yilmaz Buyukersenin Eskisehirini görsünler de bir seyler ögrensinler

Düzenleyen izmirli 16 Tem 2010 Saat 13:10

izmirli
Yönetim
Yönetim

Tarih: 15 Ağu 2010 Saat 16:12 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

Merhaba sayin MEHMETT,

size bir sey soracam, pasa limani VEKAMP neden kapali, kapiya belediye kapadi diye yazilmis, en güzel plaj 2 yildir kullanilamiyor.

selamlar

MMEHMETT
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Tarih: 21 Ağu 2010 Saat 00:51 | Kayıtlı IP Alıntı MMEHMETT

pasa limani varisleri ile ilgili bir sorun var saniyorum. varisler burayi satmak istiyor. islertmeyi tercih etmiyor her halde.veya istenilen kosullari yerine getirmediler.

MMEHMETT
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Tarih: 21 Ağu 2010 Saat 00:59 | Kayıtlı IP Alıntı MMEHMETT

belediyenin sinirlari disinda ulasimla ugrasmasi mümkün degil. artik bu tür isler özel sektöre devredildi.hava alani cesme arasini ancak otelciler birligi ele alabilir.onlarda para harcamaz.avrupa birligi yasalarina göre hayvanlarin dogal ortamda yasam sürmesi konusunda israci davarniyor.belediyenin yaptigi her tasarruf sorun oluyor.yazlikcilarda her yil getirdikleri köpekleri birakip gidiyorlar.sorun büyüyor.size katiliyorum.burada pek bu degerler anlasilmis degil. belediye ilicaya bir dükkanlar yapti evlere senlik.mühendislerde cok bilgisiz.

izmirli
Yönetim
Yönetim

Tarih: 27 Ağu 2010 Saat 13:05 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

VEKAMP kapisinda Belediye kapatti yaziyor, dogru degilse, en azindan belediyeye haksizlik oluyor. neden o yazi hala orada asili ?

Köpekleri nasil kisirlastiriyorlarsa her yil yeni köpekler var, hepsinde kulaklarinda bir isaret, basi bos köpeklerin yaptiklarini insanlar yapsa tutuklanirlardi. önüne gelene grup halinde saldiriyorlar, araçlari kovalarken altinda kalip eziliyorlar.....

MMEHMETT
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Tarih: 31 Ağu 2010 Saat 00:50 | Kayıtlı IP Alıntı MMEHMETT

çesme belediyesi büyük isler yapiyor.cok büyük. dükkanlar yapiyor.sicak su kaynaklarinin üstüne termel dükkan yapilar dünyada bir esi yok.çesmede var.içinde sicak çamur satacaklarmis.simdiden kuyruklar uzadi.

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

<< Önceki Sayfa 3
  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme
Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme
Sizin yetkiniz yok forumda konu silme
Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme
Sizin yetkiniz yok forumda anket açma