| Tarih: 03 Şub 2007 Saat 23:46 | Kayıtlı IP
|
|
|
Merhaba,
Sevgili arkadaslarim, Süleyman Sami Sari Anadolu Lisesi 1995 yilinda kuruldu. Vatandaslarin katkilari ile yapildi. Isim hakki da en fazla bagis yapan kisiye verildi... Ama bina yapilirken, deprem yönetmeligine uyulmadigindan, 2005 yilinda meydana gelen 6 civarindaki üç depremden sonra yapilan kontrollerde uzman kisilerce çürük raporu verildi... Ve de bir yili biraz geçen bir sürede yeni okul, Çesme'de Karadag bölgesine yapildi. Ikinci dönem egitim yili yeni binada devam edecek. Konuya hassasiyet gösterip, çürük raporlu bu binadaki egitimi, ülkemiz sartlarina göre çok kisa sürede baska bir binaya tasiyan tüm yetkilileri tebrik ederim... Ben de o okulda çocugu olan bir veliyim... Konuyu yakinen takip ediyorum. 3 ay baska binada egitim görmek bir sey degil. Üstelik bu, simdiki görevlilerin suçu degil... Olasi bir depreme karsi önlem alindi ve riske girilmedi... Esas önlenmesi ya da dikkat edilmesi gereken konu, güya hayir yapiyorum diye çürük binalari yapan insanlarin oyununa gelmemek... Istedim ki, siz gerçekleri bilesiniz...
Kalin saglicakla...
Sevgi ve saygilarimla...
Düzenleyen rüzgar 03 Şub 2007 Saat 23:49
|