| Yazar |
|
erman_cesme35 Üye

Bağlantı: Dışarıda Gönderilenler: 43
|
| Tarih: 21 Ara 2006 Saat 19:46 | Kayıtlı IP
|
|
|
Çesme'de mutlaka alternatifler yaratmak zorundayyz. Termal turizm lokomotif olabilir ama yeterli degil. Kongre ve spor turizmini unutmamak gerekir. Cumartesi aksami Ovacik'ta Çesme Baglari'ndaydim. Halil Güvener, o bölgeyi adeta cennete çevirmis. Italya'dakilerden hiç de eksigi olmayan müthis bir kompleks yaratilmis. Uçsuz bucaksiz baglar; modern fabrika, tadim yerleri, güzel bir restoran, 42 metrelik bir kule... Alaçati'nin o güzel taslari kullanilmis, her metrekaresinde küçük ayryntylar bile düsünülmüs. Gelecek yil bitecek 300 kisilik otel, 3 bin 500 kisilik anfitiyatro ile burasi adindan söz ettirecek bir yer olacak. Çesme'nin baglari, Çesme'nin termali, Çesme'nin kongre merkezleri... Alternatifleri çogaltip yatak sayisini 100 binlere çikartmaktan baska bir çaremiz yok. Bunu herkesin bilmesi gerekir.
Düzenleyen izmirli 16 Tem 2010 Saat 13:14
|
| Yukarı dön |
|
| |
izmirli Yönetim

Bağlantı: Dışarıda Gönderilenler: 254
|
| Tarih: 16 Tem 2010 Saat 13:18 | Kayıtlı IP
|
|
|
Cesme düzgün yönetilse umudum olacak ama marinayi gördükten sonra , pek umudum kalmadi. Turizm beldelerini, bence Turizmci baskanlar yönetmeli. Otelci ve restoranci birileri aday olsun ben oyumu hemen verecem. Cestob bunu ciddiye alsin, ona göre gelecek secimi için aday belirlesin, cesmede yasayanlar bunu destekler .
|
| Yukarı dön |
|
| |
|
|