Etkin KonularEtkin Konular  Forum Üyelerini GösterKullanıcılar  Forumu AraArama  YardımYardım
  KayıtKayıt  GirişGiriş
Çeşme'de Festival
 cesme.gen.tr Forum : Çeşme'de Festival
Konu Konu: ÇEŞME Yİ BEKLEYEN GELECEK SİZCE NEDİR? Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazar
Gönderi << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
MMEHMETT
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Yer: Türkiye
Bağlantı: Dışarıda
Gönderilenler: 748
Tarih: 09 Şub 2007 Saat 21:57 | Kayıtlı IP Alıntı MMEHMETT

MERHABA----------CESMENIN GELECEGI BELLI OLDU.CESME TURIZIM KASABASI OLMAKTAN VAZGECTI--------------------------------------------NAKLIYE KASABASI-------- OLMA YOLUNU SECTI. LIMAN BUYUYOR. FENER BURNUNDAN ERTAN OTELINE KADAR DOLGU YAPILIYOR. HERHALDE YENI KORDONDA KONTEYNIR SAHASI OLACAK. YUKLEME BURADAN YAPILACAK. GULE GULE CESME HOSGELDIN KAMYONCULAR. KEPCELER,TIRLAR, MASSALLAH MASHALLAH BU YAZ COK HAREKETLI OLACAK. BU LIMANI BURAYA YAPTIRANLARA BIR TESEKKUR MEVLUTU OKUYAYAK BORCUNUZU ODEYINIZ ALLAH KABUL ETSIN

Düzenleyen MMEHMETT 09 Şub 2007 Saat 21:58
Yukarı dön Göster MMEHMETT's Profil Diğer Mesajlarını Ara: MMEHMETT

izmirli
Yönetim
Yönetim

Yer: Turkey
Gönderilenler: 254
Tarih: 13 Haz 2007 Saat 22:39 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

Biz Türkler bulundugumuz yerleri koruma isini hala ögrenemedik, koskoca izmir limani dururken çesmede limanin isi ne, koskoca orta anadolu bozkirlari bos duruken, güzelim Bursa ovasini sanayii yatirimlarina merkez yapip, o verimli topraklari tarim disina itmenin mantigi ile ayni mantik, turizm beldesini allah yaratmis biz yokedelim, aynisi Alcatida ki surf alaninda yapilasma , hala akillanmiyoruz.  insallah yazdiklarin olmamistir, olduysa yuh olsun tüm çesmelilere.

Düzenleyen izmirli 07 Tem 2009 Saat 17:37
Yukarı dön Göster izmirli's Profil Diğer Mesajlarını Ara: izmirli

djserkan
Çeşme Sevdalısı
Çeşme Sevdalısı
Simge

Gönderilenler: 123
Tarih: 15 Haz 2007 Saat 17:17 | Kayıtlı IP Alıntı djserkan

Çe?me limany a?lanylacak halde...Ba?ka bir ?ey diyemiyorum, yazdykça sinirleniyorum
Yukarı dön Göster djserkan's Profil Diğer Mesajlarını Ara: djserkan

alicanakar
Üye
Üye

Gönderilenler: 9
Tarih: 18 Mar 2008 Saat 13:59 | Kayıtlı IP Alıntı alicanakar

çe?menin gelece?i hersene kötüye gidiyor.çünkü yatyrym yok.rekabetin olmamasy bunun en büyük sebeplerinden biridir.rekabet olmayynca pahalylykta oluyor.kysacasy çe?me ya?anylcak en çirkin yerlerden biri.belediyemizde çocuk parky yapaca?yna biraz turizme yönelik yatyrym yapsa daha iyi olcaktyr. çe?mede e?lenilcecek yer kalmady.heryerde türkü bar ulan millet ne yapcak türkü bary.... ............................................................ ................................

egem
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Tarih: 16 Ağu 2008 Saat 22:24 | Kayıtlı IP Alıntı egem

sayyn arkada?lar

konuyla belki ilgisi yok ama ben bir trafik sorunundan bahsedeyim

Otobanda Alaçaty sapa?yndan çyktyktan sonra Reisdere köyüne dönen ilk virajda (baraja dönerken) hiç bir trafik i?areti levha vb.virajy gösteren bir ibare yok.bir kaç kez karayollaryny aradym ama netice yok.acemi sürücüler veya bu istikamete yeni gelenler için büyük tehlike arz ediyor.çevrenizde bu konuyla ilgili ki?iler varsa iletirseniz sevinirim.lütfen bir ikaz veya viraj levhasy koyduralym.

saygylar

Yukarı dön Göster egem's Profil Diğer Mesajlarını Ara: egem

izmirli
Yönetim
Yönetim

Gönderilenler: 254
Tarih: 07 Tem 2009 Saat 17:32 | Kayıtlı IP Alıntı izmirli

Cesme turizmi yil icine yaymadikca, yabanci turist icin cezbedici birseyler bulmadikca var olan durumundan kurtulamaz. ancak yabanci turist ile sezon uzayabilir, yerliler her zamanki gibi  haziran - agustos arasi geliyorlar. degismesi de pek mükün gözükmüyor.

12 aylik geliri 2 ayda çikarmak zorunda olan isletmeler, nasil ucuz fiyat versin ki, hesap ortada, 2 ay bilemedin 3 ay is yapiyorsun, ama iscilik, kira, bakim ... 12 aylik ödüyorsun. gecenlerde Alacatidaki isyerini bosaltmak zorunda kalan bir arkadasla konustuk, dükkan kirasinin, nasil 300 TL den , 2000 TL yükseldigini anlatti. Mal sahibi de hakli, bosaltan da hakli,

Düzenleyen izmirli 07 Tem 2009 Saat 17:39
Yukarı dön Göster izmirli's Profil Diğer Mesajlarını Ara: izmirli

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

<< Önceki Sayfa 3
  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme
Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme
Sizin yetkiniz yok forumda konu silme
Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme